nldeenhu
Het Queen’s Court Hotel*****
is het nieuwste business
hotel in het hartje van Boedapest
Nieuwsbrief

Veiligheid - Queen´s Court Hotel and Residence*****

 Bij Queen’s Court is het verstrekken van een uitstekende service aan al onze klanten van groot belang waarbij respect en zorgen over uw privacy zeker niet worden vergeten. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heft over hoe wij omgaan met de informative die u ons verschaft en wat wij wij daarmee doen op bijvoorbeeld onze website. Wij hebben een verklareing gemaakt omtrent ons privacy-beleid.  Als u vragen heeft over dit privacy-beleid of zorgen omtrent uw privciacy neemt u dan gerust contact met ons op via email naar: welcome@queenscourt.hu  of per post naar:

Queen’s Court Hotel & Residence
Dob utca 63.
1074 Budapest, Hungary

Alle persoonlijke door u aan ons verschafte informatie wordt alleen gebruikt door QueensCourt.hu, zoals bepaald in de Data Protection Act (Wet bescherming persoonsgegevens) uit 2001.

De Data Protection Act 2001

De Data Protection Act (Wet bescherming persoonsgegevens) 2001 is in werking getreden op 14 december 2001. Vanaf 22 maart 2002 is het gedeelte vankracht betreffende de benoeming van een commissie voor de bescherming van persoonsgegevens en een instantie voor klachten. Wij beschouwen het als onze plicht alle persoonlijke gegevens die wij van u hebben ontvangen te respecteren en te beschermen. Wij nemen alle mogelijke maatregelen om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot uw gegevens en geven deze niet door aan derden, tenzij u hiervoor toestemming hebt gegeven.

Jurisdiction

Any dispute arising from using the services of the Hotel should be settled according to the laws of The Republic of Hungary

Reservering en onderzoek
Aankomst - Check out:
Volwassen Zuigelingen Kinderen
Promóciós kód:

Queen’s Court Hotel and Residence Budapest